duminică, 20 ianuarie 2013

Podoabe reusite la preturi iscusite!

Buna fetelor,
Nu pot incepe decat prin a-mi cere scuze pentru absenta nemotivata din ultimele zile, am fost extrem de ocupata, insa acum revin in forta.
Dupa cum cred ca v-ati dat seama sunt innebunita dupa bijuterii de orice fel, asa ca nu mai pot sa tin micul secret, astazi va recomand magazinul virtual lady dekor. Daca vreti sa faceti cunostinta cu el, apasati aici.
Acest site l-am descoperit din intamplare, iar ce m-a uimit cel mai tare a fost pretul bijuteriilor care este extrem de mic, nu este nicio inscenare, bijuteriile sunt foarte frumoase, de calitate si ajung la destinatie foarte repede si totusi au un pret mai mult decat perfect.
Aceste bijuterii au scopul de a înfrumuseța sau a etala bunăstarea purtătorului.
Haideti sa vedeti ce mi-am cumparat eu de la ei.

* Inele



* Bratari



* Cercei



* Colier si lantisor cu pandant


Ce bijuterii preferati, cele din metale pretioase sau ca acestea, fashion si de efect?
Va pupichitz!

Un comentariu:

  1. Buna Chitz! Incep cu sincere felicitari ! Faci o treaba foarte buna ! Referitor la articolul de azi, imi plac toate bijuteriile si le port pe perioade. Vara de exemplu imi place sa port multe bratari si iarna coliere. Nu-mi lipsesc vreodata cerceii. Sunt un must have pentru mine.Ca material la fel, variez, de la plastic, lemn pana la aur si pietre pretioase ( insa ceva finut) :*

    RăspundețiȘtergere