duminică, 20 ianuarie 2013

Doua idei intr-o postare!


Salut din nou,
Intr-o postare anterioara am lansat doua intrebari si anume: 
1. Ce parere aveti de nebunia tintelor, cataramelor, curelelor de pe mai toate obiectele vestimentare?
2. La ce va zboara gandul cand le priviti?
Asa cum am promis o sa raspund si eu la intrebarile de mai sus. 
Remarc ca in decursul evolutiei si implicit al omenirii, asa cum ne-am nascut si am crescut in turme,avand un conducator, la fel si acum, probabil instinctiv, ne ghidam dupa acelasi conducator, pentru unele turme conducatorul este moda, pentru altele tehnologia s.a.m.d.
Revenind la tinte, consider ca se exagereaza un pic, parca intr-un numar restrans arata bine, insa intr-un numar mare, devin o arma alba. 

Imaginati-va sa primiti o lovitura-n posterior cu un pantof cu multe tinte ascutite...hmm o sa ai impresia ca traiesti pe timpul lui Vlad Tepes. In concluzie mai bine putin si bun decat mult si prost.
2. Cat despre gandul meu zburator...ce pot sa spun...din nou ma leg de trecut, tintele, curelele si cataramele ma duc cu gandul la armurile luptatorilor patriei noastre din trecut si nu numai, acei stramosi viteji, care au murit pentru un strop de libertate. 

* Luptatoare din trecut


* Luptatoare din prezent 



Lansez o noua intrebare: sa fie oare si acesta un simt instinctiv, pregatirea dinaintea razboiului pentru libertate? Sau am gandit eu prea departe si de fapt moda tintelor este o moda si atat, cum a venit o sa si treaca? Astept parerile voastre?
Va pupichitz!

2 comentarii:

  1. buna Chitz..sunt de acord cu tine in ceea ce priveste moda asta cu tinte, catarame, etc..mai bine mai putin, decat mult si prost. Eu sunt fan tinte, cred ca de-a lungul anilor am tot avut tricouri, camasi, ghetute si genti cu aplicatii, tinte, dar anul asta se exagereaza destul de mult..probabil din dorinta de afirmare..te pup
    PS: excelenta asocierea cu luptatoarele din trecut si prezenr ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai sa raspund si eu: cred ca aceasta moda a tintelor,tepilor este trecatoare, de un sezon - maxim doua.Nu cred ca se merita investit sume mari in haine si accesorii de acest gen. Eu personal nu detin nimic cu tinte (nu ma vad purtand asa ceva) insa admir curajul persoanelor ce adopta acest stil, mai ales daca le sta si bine. Eu sunt cu stilul clasic :D
    La ce imi zboara gandul cand le vad? La un arici din salbaticie :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere