miercuri, 16 ianuarie 2013

Achizitie noua- ghete cu tinte, must have pentru orice fashionista

Buna dragele mele,
Revin astazi cu o idee relaxanta din punct de vedere vestimentar, am decis sa las deoparte, pentru o vreme, tocurile ametitoare si sa le inlocuiesc cu ghetute dragute, cu tinte finute :)). Si pentru ca nu puteam sa rezist tentatiei, mi-am achizitionat si eu o pereche din magazinul virtual mopiel. Sunt din piele naturala, extrem de dragute si comode. Eu mi-am comandat marimea 37, desi in mod normal port 38. 










O sa-mi construiesc outfituri cu aer relaxant si rebel, voi folosi jeansi scurti simpli sau cu imprimeu, colanti, topuri largute din bumbac, geaca de piele, pulovere tricotate maxi. 

Ce parere aveti de nebunia asta cu tinte, nituri, catarame, curele si capse de pe mai toate obiectele vestimentare? La ce va zboara gandul cand le priviti? Astept comentariile voastre, pentru ca mai apoi sa raspund si eu la aceste intrebari. 
Va pupichitz!

8 comentarii:

  1. Buna Nicole, ghetutele au costat 187 lei, pentru ca le-am luat cu reducere 25%. Pretul initial fusese 250 lei. Pupichitz!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super ghetutele imi plac maxim. Cred ca totusi se exagereaza cu atatea tinte pe absolut orice pe unele lucruri dau bine cum sunt pantofii , ghetele si jachete din piele nu stiu daca ati vazut-o pe Nicoleta Luciu cu o rochie neagra lunga si foarte mulata si foarte dar foarte plina de tinte care erau destul de mari si daca nu ati vazut-o aici aveti posibilitatea sa o vedeti http://m.rtv.net/article/59603 ,Ce crezi Chitz este exagerat?

    RăspundețiȘtergere
  3. buna.imi poti spune te rog in cat timp au ajuns ghetele?pentru ca scrie pe site ca sunt doar pe comanda...am facut si eu comanda...la fel ca tine port 38...ar trebui sa mi iau si eu 37?nu sti cat masoara in interior la 37?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna scuze pentru intarziere, ghetutele au ajuns fosrte repede, nu le aveau pe stoc asa ca mi-am facut comanda si in 4 zile au si ajuns la mine. Nu stiu cat masoara in interior, insa talpa mea are 24 cm.

      Ștergere
  4. buna..nu te supara...dupa ce site le ai achizitionat?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna as vrea sa imi comand si eu aceste ghete....dar am si eu 2 intrebari :D , ghetele sunt captusite pe interior cu piele sau cu material textil ? si tintele sunt aurii sau argintii ?

    RăspundețiȘtergere